Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

Webdesign Drenthe

Ben je opzoek naar een mooi webdesign? En ben je een gepassioneerde ondernemer in Drenthe? Dan weet je vast als geen ander wat het internet met ondernemerschap gedaan heeft. Het online vindbaar zijn van jouw bedrijf is tegenwoordig van groot belang. En wij begrijpen dat. Wie wij zijn? BS Connect, aangenaam. Wij zijn een professioneel webdesignbureau en zijn gevestigd in het midden van Drenthe. Wij maken professionele websites, maar verzorgen ook alles eromheen. Aan mogelijkheden geen gebrek dus. Alles met het doel om jou te ontzorgen. Zo kun jij je bezig houden met de dingen die jij goed kan. Dat doen wij ook al twaalf jaar, met succes. Want in die tijd hebben we met name in de provincie Drenthe een erg grote klantenkring opgebouwd. Aan ervaring geen gebrek dus. Ben je dus op zoek naar professioneel webdesign Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat vinden wij belangrijk bij het maken van jouw webdesign?

Bij BS Connect hebben wij het ontzorgen van jou als ondernemer hoog in het vaandel staan. Wij zijn een professioneel webdesignbureau en hebben alle kennis in huis om je te ondersteunen bij het opzetten van een website met een webdesign wat precies laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En dat is belangrijk, aangezien je een website kunt zien als hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Een groeiend aantal mensen maakt online al een selectie al voordat zij verdere acties gaan ondernemen. Wanneer jouw website online niet goed vindbaar is, of wanneer jouw website niet goed aansluit op jouw onderneming, laat je veel kansen liggen. En daar zijn wij ons bij BS Connect goed van bewust. 

Om te zorgen dat jouw webdesign zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, richten wij jouw website zoveel mogelijk in naar wens van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij voeren dit voor je uit. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou.


Webdesign Drenthe

"Wij maken professionele webdesigns op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het graag simpel voor jou"


Webdesign Drenthe

Hoe maken wij jouw webdesign?

Jouw webdesign maken wij speciaal voor jou op maat. Zo kun jij je onderscheiden van de concurrenten. Want je wil toch niet op je concurrenten lijken, maar juist laten zien dat je net dat stapje extra zet? Of net een beetje beter bent? Daar zijn wij ons goed van bewust. Bij ons vindt je daarom geen standaard template, wij maken de website precies zoals jij dat graag wil. En heb je geen idee hoe het webdesign moet worden? Dan denken we graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat jouw website precies wordt zoals jij dat mooi vindt. Zelfs nog een beetje mooier dan dat, want dat is ons doel.

Naast een mooi webdesign wil je als ondernemer de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhouden van de website, het aanpassen van de plaatjes, teksten en design- en navigatie-elementen kun je eenvoudig zelf doen via ons gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites. Deze draagt de naam BS Manager. Veel webdesigners maken gebruik van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem voor websites. Dit doen wij net even anders. Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen!

BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste positie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons het beheer van je website te laten doen wanneer je dit zelf niet ziet zitten.

Jouw website beter vindbaar in Drenthe

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. Met onze zoekwoordmonitor kun je helemaal zelf inzien op welke plek jouw pagina's staan bij zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden. Ook houd hij de ranking van jouw concurrenten bij.

Wil je toch nog net iets meer? Bij BS Connect bieden wij ook de mogelijkheid om jouw website te optimaliseren voor Google. Dit gaat verder dan de aanwijzingen die de SEO gezondheidsmodule geeft en gaat meer in op de structuur van de website en de teksten die hierop staan. Door deze optimalisatie zal jouw website beter scoren, met als einddoel een positie op de eerste pagina van Google en dus een betere vindbaarheid van jouw onderneming in Drenthe.

Naast de zoekmachine optimalisatie, kun je bij ons ook terecht voor het adverteren op Google. Mocht je hier interesse hebben, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Waarom BS Connect

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Ruime ervaring met webdesign Drenthe
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Gevestigd in Drenthe
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referenties
  • Persoonlijk contact

Staat jouw webdesign binnenkort tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Drenthe


Verifieer met deze som dat u geen robot bent *