• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

Tijd

voor een website?

Webdesign Drenthe | Ondernemer? Check. Dan zal je ook een website hebben. Niet? Dan wordt dat hoog tijd. Tegenwoordig valt en staat je bedrijf namelijk met hoe jij jezelf online presenteert. Maar waar laat jij je website maken? Er zijn zoveel bedrijven die dit voor je kunnen doen. Ja, wij ook. Waarom je bij ons een website zou moeten laten maken? We vertellen het je graag!

Webdesign Drenthe: jouw online visitekaartje

Bij BS Connect zien wij een webdesign als een online visitekaartje. En omdat in deze digitale wereld een website vaak het eerste is wat (potentiële) klanten zien, moet dit design natuurlijk goed aansluiten op jouw bedrijf. Daarom vind je bij BS Connect geen standaard templates.

Wij maken webdesigns op maat, waarmee jij op kunt vallen tussen de concurrenten. Zo zorgen wij ervoor dat jij op online gebied niet langer kansen laat liggen. Ook onze BS Manager draagt hier aan bij. Met een aantrekkelijke en conversie gerichte vormgeving en een super simpel beheersysteem maken wij van jouw website een online succes.

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

BS Manager

Webdesign Drenthe | Een mooi webdesign is natuurlijk fantastisch. En een website die nieuwe klanten binnenhaalt is natuurlijk nog fantastischer. Dat is waar wij je graag bij helpen. Dat doen we door het maken van webdesigns op maat, maar ook door het bieden van een website beheersysteem. Hiermee kun jij supereenvoudig jouw website onderhouden. Maak kennis met de BS Manager: een speciaal voor jou ontwikkeld beheersysteem

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

Waarom

BS Connect

Wij kunnen alles maken

Alles? Jazeker!

Dat klinkt verwaand, maar… zo bedoelen we het niet! Omdat wij gebruikmaken van een eigen systeem: de BS Manager, zijn wij flexibel. Een stuk flexibeler dan wanneer je Wordpress gebruikt waarbij je gebonden bent aan templates en plug-ins.

Die BS Manager? Vertellen we je zo meer over!

Wij zitten niet stil

Het moet makkelijk zijn

Wij blijven ons systeem altijd updaten. Ons systeem moet makkelijk zijn. Zó makkelijk dat je de handleiding eigenlijk wel weg kan gooien. Heb jij een verzoek? Wij maken het! Zo kan jij het systeem helemaal gebruiken zoals jij dat wilt. Ook is ons systeem gericht op optimale snelheid en veiligheid. Makkelijk hè, kan jij je gewoon met andere dingen bezig houden.

Updates? Vallen we jou niet mee lastig. Die voeren wij gewoon voor je uit, zonder dat je het doorhebt. Tenzij je weer wat nieuwe functionaliteiten tegenkomt in de BS Manager, want ook daarvoor wordt het systeem regelmatig geupdate. Das fijn toch?

Wij zijn er voor iedereen

Wij zijn er voor jou

Of je nu een schoonheidssalon in Assen hebt of juist een snoepfabriek in Spanje. Wij zijn er voor jou. Ons systeem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je onderdelen kunt toevoegen aan je website die helemaal zijn afgestemd op jouw behoeften.

Als zwemschool wil je geen menukaart op je site, maar een online omgeving om je kind aan te melden is dan wel weer handig! Bij ons kan het allemaal. 

De BS Manager

We zijn er trots op

We hadden de naam al even laten vallen. Ons systeem, waar we erg trots op zijn. De B staat voor Bart en de S staat voor Sander. Samen hebben zij dit systeem ontwikkeld, waar inmiddels al vele klanten dagelijks gebruik van maken. Gebruiksvriendelijkheid, dat vinden wij belangrijk.

Alles moet voor zich spreken. Doet dat het niet? Dan klik je het helpcentrum open en zie je direct een video met uitleg over hoe de vork in de steel zit.

Je eigen website aanpassen

Je kan het!

Je kan in het systeem zélf je website aanpassen. Je kan pagina’s aanmaken, onbeperkt en naar hartenlust. Maar, hoe? Jij kan toch geen website bouwen? Nou, nu wel!

Wanneer je een lege pagina hebt aangemaakt, kan je die zelf vullen met blokjes. Snippets, noemen we die. Je kan kiezen uit tientallen verschillende snippets. Tekst, tekst met een foto, een video, een contactformulier en ga zo nog maar even door. Als je een mooie snippet hebt gevonden in het overzicht, dan klik je erop en sleep je hem zo je pagina in. Je hoeft er dan alleen nog een stukje tekst of foto’s in te plaatsen. Zodra je hem opgeslagen hebt, zal de hele pagina automatisch in de stijl van jouw website gegoten worden.

Zo makkelijk als het klinkt, zo makkelijk is het ook echt! Eerst zien dan geloven? Boek nu direct een demo met Charissa.

Responswattes?

PC, mobiel? Maakt niet uit!

Responsive. En het antwoord is ja. Dat zijn onze websites ook. Wat dat inhoudt? Ze zien er zowel op jouw computer als op je telefoon gelikt uit. Ook op de tablet, laptop of op jouw veel te grote beeldscherm zal je website perfect functioneren.

Wel zo belangrijk natuurlijk, aangezien we tegenwoordig niet meer gebonden zijn aan een stopcontact.

Gekoppeld aan de socials

#lekkermakkelijk

Je kan vanuit de BS Manager direct een bericht plaatsen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Zelfs tegelijk. Leuk nieuwsbericht op je website gezet? Deel hem dan direct op je socials! Vanuit het nieuwsbericht in de BS Manager schrijf je een kort berichtje, kies je een foto en plaats je hem gemakkelijk op jouw tijdlijn.

Zit jouw doelgroep in de avond massaal op Facebook? Dan kan je het bericht ook inplannen op dat tijdstip. Hoe gemakkelijk is dat?

Geen verstoppertje

Wij fixen het

Dat is wel het laatste wat je wilt op het wereldwijde web. Niet gevonden worden. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website gevonden wordt. Waar en hoe jij dat maar wilt.

Van zoekmachineoptimalisatie tot een advertentie in het blaadje van de lokale hengelsportvereniging. Wij fixen het voor je!

Say cheese!

Met een knipoog

Je las het al, fotografie en videografie. Doen wij ook. Het voordeel daarvan is dat wij dit helemaal afstemmen op de uitstraling van jouw website. Zo is jouw website helemaal in jouw unieke stijl en met jouw sausje er overheen.

We kunnen alles voor je maken. Een mooie bedrijfsvideo met dronebeelden, om de website mee te openen. Of video’s om mee te adverteren op Facebook, met een knipoog.

Zoekmachine optimalisatie Drenthe

Alleen een aantrekkelijk webdesign maakt jouw website helaas nog niet een online succes. Het wordt pas echt een succes, als de klanten jouw website weten te vinden en ze overgaan tot het doen van een conversie. Daarom helpen wij je bij BS Connect met het trekken van verkeer naar jouw website. Om dit te doen, hebben wij in de BS Manager een heel arsenaal aan zoekmachine optimalisatie tools geïntegreerd. Hiermee verbeter jij eenvoudig zelf de vindbaarheid van jouw website.

Wil je graag dat onze experts met de vindbaarheid van jouw website aan de slag gaan om nóg meer klanten naar jouw website te trekken? Ook dan zijn wij je graag van dienst met onze SEO diensten. Wij optimaliseren jouw website en zorgen ervoor dat jouw website onder de aandacht komt van nieuwe en bestaande klanten in Drenthe en de omgeving van Drenthe. Samen met jou bepalen we de doelstellingen en werken wij toe naar optimale vindbaarheid van jouw website. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten staan voor je klaar!

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Drenthe!

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n