• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

Tijd

voor een website?

Webdesign Drenthe | Ondernemer? Check. Dan zal je ook een website hebben. Niet? Dan wordt dat hoog tijd. Tegenwoordig valt en staat je bedrijf namelijk met hoe jij jezelf online presenteert. Maar waar laat jij je website maken? Er zijn zoveel bedrijven die dit voor je kunnen doen. Ja, wij ook. Waarom je bij ons een website zou moeten laten maken? We vertellen het je graag!

Webdesign Drenthe: jouw online visitekaartje

Bij BS Connect zien wij een webdesign als een online visitekaartje. En omdat in deze digitale wereld een website vaak het eerste is wat (potentiële) klanten zien, moet dit design natuurlijk goed aansluiten op jouw bedrijf. Daarom vind je bij BS Connect geen standaard templates.

Wij maken webdesigns op maat, waarmee jij op kunt vallen tussen de concurrenten. Zo zorgen wij ervoor dat jij op online gebied niet langer kansen laat liggen. Ook onze BS Manager draagt hier aan bij. Met een aantrekkelijke en conversie gerichte vormgeving en een super simpel beheersysteem maken wij van jouw website een online succes.

Webdesign Drenthe: verbeter jouw online succes

BS Manager

Webdesign Drenthe | Een mooi webdesign is natuurlijk fantastisch. En een website die nieuwe klanten binnenhaalt is natuurlijk nog fantastischer. Dat is waar wij je graag bij helpen. Dat doen we door het maken van webdesigns op maat, maar ook door het bieden van een website beheersysteem. Hiermee kun jij supereenvoudig jouw website onderhouden. Maak kennis met de BS Manager: een speciaal voor jou ontwikkeld beheersysteem

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

Zoekmachine optimalisatie Drenthe

Alleen een aantrekkelijk webdesign maakt jouw website helaas nog niet een online succes. Het wordt pas echt een succes, als de klanten jouw website weten te vinden en ze overgaan tot het doen van een conversie. Daarom helpen wij je bij BS Connect met het trekken van verkeer naar jouw website. Om dit te doen, hebben wij in de BS Manager een heel arsenaal aan zoekmachine optimalisatie tools geïntegreerd. Hiermee verbeter jij eenvoudig zelf de vindbaarheid van jouw website.

Wil je graag dat onze experts met de vindbaarheid van jouw website aan de slag gaan om nóg meer klanten naar jouw website te trekken? Ook dan zijn wij je graag van dienst met onze SEO diensten. Wij optimaliseren jouw website en zorgen ervoor dat jouw website onder de aandacht komt van nieuwe en bestaande klanten in Drenthe en de omgeving van Drenthe. Samen met jou bepalen we de doelstellingen en werken wij toe naar optimale vindbaarheid van jouw website. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten staan voor je klaar!

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Drenthe!

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n