• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Emmen voor het vergroten van jouw online succes

Wil jij

Webdesign Emmen voor het vergroten van jouw online succes?

Zoveel bedrijven die webdesigns maken. Je hebt er al een heel aantal gezien als je hebt gezocht op 'webdesign Emmen'. Vragen die je jezelf dan waarschijnlijk stelt, zijn: 'Welk bedrijf moet ik nou kiezen?' en 'Wat is nou echt belangrijk voor mijn nieuwe website?'. Nou dat begrijpen wij heel goed. En daarom helpen wij je bij BS Connect graag verder.

Bij BS Connect vind je geen standaard website, maar puur maatwerk. Ook maken wij geen website vóór je, maar met je. Wij werken namelijk graag intensief samen met onze klanten. Dat betekent niet dat je zelf jouw website moet ontwerpen. Daar zijn wij voor natuurlijk. Maar we vinden jouw input wel heel belangrijk. Door jouw wensen te inventariseren en het ontwerp hier volledig op af te stemmen, maken wij een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat jouw website met het 'BS Connect Sausje' wat wij toevoegen een online succes wordt. BS Connect: voor een webdesign in Emmen wat het online succes van jouw onderneming vergroot.

Nieuwsgierig? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Uniek en doeltreffend webdesign Emmen

Een website zien wij als een online visitekaartje. Daarbij zijn een aantal dingen heel belangrijk. Een visitekaartje, en dus ook jouw website, moet goed aansluiten op jouw bedrijf. En daarnaast moet jouw website natuurlijk opvallen tussen de websites van al die concurrenten. Bij beide factoren helpen wij je graag. Wij maken webdesigns op maat en zorgen ervoor dat jij op online gebied niet langer kansen laat liggen. Met een aantrekkelijke en conversie gerichte vormgeving maken wij van jouw website een online succes.

Een super simpel beheersysteem

Een mooi webdesign Emmen is natuurlijk fantastisch. En een website die nieuwe klanten binnenhaalt is natuurlijk nog fantastischer. Dat is waar wij je graag bij helpen. Dat doen we door het maken van webdesigns op maat, maar ook door het bieden van een website beheersysteem. Hiermee kun jij supereenvoudig jouw website onderhouden. Maak kennis met de BS Manager: een speciaal voor jou ontwikkeld beheersysteem.

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

Webdesign Emmen

Zoekmachine optimalisatie Emmen: wij maken jouw website goed vindbaar

Een aantrekkelijk en conversie gericht webdesign is super belangrijk voor een website. Je wilt er immers nieuwe klanten mee binnenhalen en jouw bedrijf presenteren op het internet. Maar om jouw bedrijf online te kunnen presenteren en nieuwe klanten binnen te halen, is het belangrijk om bezoekers naar jouw website te trekken. Speciaal daarvoor hebben wij in de BS Manager een heel arsenaal aan zoekmachine optimalisatie tools geïntegreerd, waarmee je de vindbaarheid van jouw website eenvoudig verbetert. Daarnaast zijn al onze websites technisch geoptimaliseerd voor Google. Daar heb je dus geen omkijken meer naar.

Wil je graag nog meer uit jouw website halen of wil je wat hulp bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Binnen ons bedrijf beschikken we over alle kennis en vaardigheid om jouw website goed vindbaar te maken in Emmen en de omgeving van Emmen. Zoekmachine optimalisatie Emmen laat je daarom natuurlijk door een zoekmachine optimalisatie specialist van BS Connect doen. 

Een ervaren en gedreven team staat voor je klaar

Bart Raaman

Vormgeving, video en fotografie

Sander van Dalsem

Technisch opperhoofd

Charissa Koops

Online marketeer

Daan Seegers

Front-end developer

Staat jouw website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vindt je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n