Wij zijn geopendContact

Webdesign Groningen: wij verhogen jouw online succes

Wanneer je op deze pagina terecht komt, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een adres om jouw nieuwe website te laten maken. En waarschijnlijk woon of werk je in Groningen of in de omgeving van Groningen. Is dat het geval? BS Connect, aangenaam. Wij zijn je graag van dienst. Wat wij voor je kunnen betekenen? Wij maken websites die potentiële klanten helpen voor jou te kiezen. Doeltreffende webdesigns en uitstekende vindbaarheid, dat is waar we bij BS Connect de hele dag mee bezig zijn voor een groot aantal klanten in Groningen en omgeving. Professioneel webdesign Groningen nodig om jouw onderneming op online gebied een boost te geven? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres!

Jouw webdesign volledig op maat

Waar veel bedrijven alleen maar werken met standaard templates omdat ze de kennis niet hebben om een responsief design op maat te maken, of de kosten willen drukken, vinden wij het bij BS Connect belangrijk dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep en daarnaast opvalt tussen de vele concurrenten. Daarom maken wij uitsluitend maatwerk websites. 

Kies je ervoor om door ons jouw website te laten maken? Dan gaan we samen met je kijken wat voor design je graag wilt en wat het beste past bij jouw doelgroep. Vervolgens gaan onze designers aan de slag om er een prachtig webdesign van te maken. Het eindresultaat? Een website waar wij allebei honderd procent tevreden mee zijn!

De BS Manager, speciaal voor jou

Beheer jouw website eenvoudig met het exclusief voor onze klanten ontwikkelde beheersysteem, de BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

Webdesign Groningen

Meer informatie over de BS Manager?

Vraag een geheel vrijblijvende demo aan!

Webdesign Groningen

Jouw webdesign optimaal vindbaar in Groningen en omgeving

Een mooi en doeltreffend webdesign is belangrijk, maar de vindbaarheid van jouw website is misschien nog wel belangrijker. Want om jouw website om te zetten in een marketing tool die je nieuwe klanten oplevert, moet jouw website wel gevonden worden door potentiële klanten. Onze BS Manager helpt je hierbij al een heel eind op weg. In de BS Manager beschik je namelijk over een heel arsenaal aan SEO (Search Engine Optimalisation) tools waarmee je de vindbaarheid van jouw website verbetert. 

Wil je toch graag wat hulp van een professional om jouw website optimaal vindbaar te maken? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Onze SEO specialisten staan voor je klaar om de kansen voor jouw website te analyseren en je te adviseren over waar voor jou de grootste kansen liggen op het gebied van vindbaarheid. Daarnaast kunnen wij ook het volledige optimalisatietraject voor je verzorgen. Wij streven naar optimale vindbaarheid van jouw website.

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?


Bekijk al onze projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Groningen


AbuseIPDB Contributor Badge