Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Groningen: wij verhogen jouw online succes

Webdesign Groningen

Groningen is een stad met ontzettend veel bedrijven. Opvallen tussen al die bedrijven, is lang niet altijd makkelijk. Zeker online niet. Wat is er dan voor nodig om online toch goed gevonden te worden? Allereerst natuurlijk een goede website met een professioneel webdesign. Niet een dertien in een dozijn webdesign, maar een die laat zien wat jou als onderneming uniek maakt. En natuurlijk moet hij goed aansluiten op jouw onderneming, zodat de bezoekers een goede indruk krijgen van wat je doet en wat ze aan je hebben. Dat is waar wij goed in zijn bij BS Connect. Wil je dus een professionele website met een professioneel webdesign laten maken voor jouw onderneming in Groningen? BS Connect, aangenaam. Voor het maken van een professioneel webdesign Groningen zijn wij je graag van dienst.

Wat wij belangrijk vinden bij het maken van jouw webdesign in Groningen

Bij BS Connect zijn wij erop gericht om jou als ondernemer te ontzorgen. Wij zijn een professioneel webdesign bureau en hebben alle kennis in huis om je te ondersteunen bij het opzetten van een website met een professioneel webdesign wat precies laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En dat is belangrijk, aangezien je een website kunt zien als hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Een groeiend aantal mensen maakt online al een selectie voordat zij verdere acties gaan ondernemen. Wanneer je online niet goed vindbaar bent of wanneer jouw website niet goed laat zien waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt, laat je veel kansen liggen. En daar zijn wij ons bij BS Connect goed van bewust. 

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, richten wij de website volledig in naar jouw wensen. Hierbij nemen wij het technische aspect voor onze rekening, want dat is namelijk waar wij goed in zijn, maar ook het vullen van de website met inhoud kunnen wij voor je verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje: wel zo prettig.

Webdesign Groningen

Hoe maken wij jouw webdesign Groningen?

Jouw webdesign maken wij volledig naar jouw wensen. Dat vinden we meer dan logisch, want een webdesign moet naar jouw volle tevredenheid zijn natuurlijk. Daarom vindt je bij ons geen standaard templates, maat maatwerk. Bij BS Connect vinden we het belangrijk dat jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Wij denken daarin graag met je mee als je daar zelf nog geen ideeën over hebt. Zo helpen wij je om jouw webdesign uit te laten stralen dat jij net dat extra stapje zet voor je klanten, of dat je net wat beter bent dan je concurrenten.

Ons eigen beheersysteem voor jou

Naast een webdesign waarmee jij je als ondernemer onderscheidt, wil je natuurlijk de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites. Dit systeem draagt de naam BS Manager. Waar veel webdesigners in Groningen gebruik maken van Wordpress of Joomla, veelgebruikte content beheer systemen, doen wij dit dus net even anders. Ons systeem is veiliger, gebruiksvriendelijker en onderhoudsvrij en dat is wel zo fijn natuurlijk.

Drag en Drop

Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Dit geeft jou de vrijheid om zonder onze tussenkomst alle inhoud op de website te wijzigen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons

Webdesign Groningen

"Wij maken professionele webdesigns in Groningen op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het voor jou graag zo simpel mogelijk"


Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Bekijk al onze projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Groningen


Verifieer met deze som dat u geen robot bent *