• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Hardenberg | Een unieke en snelle website

Wil jij

Webdesign Hardenberg | Een unieke en snelle website ?

Daar zit je dan. Je hebt net je nieuwe bedrijfje aangemeld bij de Kamer van Koophandel en je bent er helemaal klaar voor. Laat die klanten maar binnen stromen, denk je. Maar, met wachten bij de telefoon ga je er niet komen. Die klanten moeten natuurlijk wel weten van jouw bestaan! Een website, dat gaat je vast helpen. Je speurt even op internet en komt er al snel achter dat jij geen flauw idee hebt hoe je een website in elkaar moet zetten. Daarin ben je gelukkig niet de enige, zie jij wanneer je zoekt naar 'Webdesign Hardenberg'. Tot je grote opluchting zie je dat er wel veel bedrijven zijn die een website vóór jou kunnen maken. Nu weet je echter niet welke je moet kiezen. Welk bedrijf zou het beste jouw website kunnen maken? Nou, dat is makkelijk. Dat zijn wij! We leggen het je dan ook graag even uit. 

Nieuwsgierig? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Professioneel en geheel uniek webdesign Hardenberg

Wij streven ernaar om een website te maken waar je trots op kunt zijn. Dat houdt in dat het webdesign geheel naar jouw smaak is. Heb je speciale wensen? Wij horen het graag, want wij willen dat jouw website bij je past. Wij maken namelijk geen website voor jou, maar met jou. Op die manier weten we zeker dat beide partijen tevreden zijn. Wij willen de 'wow'-factor, en die begint bij jou. 

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem

Een mooi webdesign is leuk, maar het is nog leuker als je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen aan je website. We hebben jammer genoeg niet allemaal verstand van HTML, Java script en noem ze maar op! Van die termen blijven we als leek het liefst zo ver mogelijk vandaan en dat is voor ons geen probleem! Ons systeem is namelijk zo ingericht dat iedereen (Ja, echt. Iedereen!) ermee kan werken. 

Drag & Drop

In de BS Manager maken we gebruik van snippets. Snipwattes? Snippets! Dit zijn blokken die jij kunt gebruiken om je eigen webpagina in te vullen. Wil je een stukje tekst daar? Geen probleem! Afbeelding daar? Zo gedaan. Jij hebt binnen een paar tellen je pagina in elkaar gezet! Nu hoef je de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen en je bent klaar om online te gaan! 

Onderhoudsvrij en veilig

Jij hebt nergens omkijken naar! Wij zorgen ervoor dat jouw website regelmatig geüpdatet wordt en zorgen er steeds voor dat nieuwe functies beschikbaar komen waardoor je nog sneller en makkelijker je website kunt bijhouden. 

Versiebeheer

Je pagina niet naar wens? Maakt niets uit! Het systeem heeft jouw ouder versie netjes opgeslagen en hier kun je als je wilt gewoon weer in verder werken. 

Webdesign Hardenberg

En hoe word ik gevonden dan?

Goede vraag! Wanneer wij een nieuwe website voor jou gemaakt hebben, wil dat niet zeggen dat jouw potentiële klanten deze al gelijk gevonden hebben. Dat jouw website direct op nummer 1 in Google staat is dan ook helaas niet realistisch (hoe mooi wij de website ook vinden). Om je website goed vindbaar te maken, is het belangrijk om te investeren in zoekmachineoptimalisatie. Niet getreurd, ook dit kunnen we voor jou doen! Jouw nieuwe gave website op de eerste pagina van Google? Dan komen de klanten pas echt binnenstromen! 

Een ervaren en gedreven team staat voor je klaar

Bart Raaman

Vormgeving, video en fotografie

Sander van Dalsem

Technisch opperhoofd

Charissa Koops

Online marketeer

Daan Seegers

Front-end developer

Staat jouw website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Kunnen we jouw nieuwe website ook binnenkort toevoegen aan ons portfolio? Dat zou gaaf zijn, niet? 

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n