Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Hoogeveen: verbeter jouw online succes

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Hoogeveen of omgeving en wil je een professioneel webdesign laten maken door een webdesigner in Drenthe om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesignbureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten verspreid over heel Noord-Nederland. Maar ook voor jouw onderneming in Hoogeveen kunnen wij een website bouwen. Eén die ook nog eens volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. En goed vindbaar is, want dat is natuurlijk net zo belangrijk. Voor webdesign Hoogeveen ben je bij ons aan het juiste adres!

De BS Manager, speciaal voor jou

Als ondernemer wil je de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem, doen wij dit dus net even anders.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

Webdesign Hoogeveen

Totale ontzorging, daar doen we het voor

Bij BS Connect vinden wij het belangrijk om jou als ondernemer te ontzorgen. Wij hebben alle kennis in huis om je te helpen bij het opzetten van een professionele website. Eén die goed gevonden wordt op Google en die er tegelijk ook nog aantrekkelijk uitziet. Ook vinden wij het belangrijk dat een website de boodschap van een onderneming uitstraalt, aangezien een website gezien kan worden als een online visitekaartje

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, stemmen wij websites altijd af op de wensen van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij gaan hier vervolgens mee aan de slag. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

Een greep uit de projecten waar we trots op zijn!


Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


AbuseIPDB Contributor Badge