Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Webdesign Hoogeveen: verbeter jouw online succes

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Hoogeveen of omgeving en wil je een professioneel webdesign laten maken door een webdesigner in Drenthe om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesignbureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten verspreid over heel Noord-Nederland. Maar ook voor jouw onderneming in Hoogeveen kunnen wij een website bouwen. Eén die ook nog eens volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. En goed vindbaar is, want dat is natuurlijk net zo belangrijk. Voor webdesign Hoogeveen ben je bij ons aan het juiste adres!

Waar staan wij voor?

Bij BS Connect vinden wij het belangrijk om jou als ondernemer te ontzorgen. Bij BS Connect hebben wij alle kennis in huis om je te helpen bij het opzetten van een professionele website. Eén die goed gevonden wordt op Google en die er tegelijk ook nog aantrekkelijk uitziet. Ook vinden wij het belangrijk dat een website de boodschap van een onderneming uitstraalt, aangezien een website gezien kan worden als een online visitekaartje. 

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, stemmen wij websites altijd af op de wensen van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij gaan hier vervolgens mee aan de slag. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

Webdesign hoogeveen

Hoe maken wij jouw webdesign?

Als ondernemer wil je de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem, doen wij dit dus net even anders. Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. 

Webdesign Hoogeveen

"We houden het voor jou graag zo simpel mogelijk"


Waarom jouw webdesign in Hoogeveen laten maken door BS Connect?

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Vlakbij gevestigd in Beilen
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referencies
  • Persoonlijk contact

Staat jouw webdesign binnenkort tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Hoogeveen

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *