• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Hoogeveen: verbeter jouw online succes

Webdesign Hoogeveen: verbeter jouw online succes

Websites

en alles wat daarbij hoort

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Hoogeveen of omgeving en wil je een professioneel webdesign laten maken door een webdesigner in Drenthe om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesignbureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels al vele jaren actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten verspreid over heel Nederland. Maar ook voor jouw onderneming in Hoogeveen kunnen wij een website bouwen. Eén die ook nog eens volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. En goed vindbaar is, want dat is natuurlijk net zo belangrijk. Voor webdesign Hoogeveen ben je bij ons aan het juiste adres!

Totale ontzorging, daar doen we het voor

Bij BS Connect vinden wij het belangrijk om jou als ondernemer te ontzorgen. Wij hebben alle kennis in huis om je te helpen bij het opzetten van een professionele website. Eén die goed gevonden wordt op Google en die er tegelijk ook nog aantrekkelijk uitziet. Ook vinden wij het belangrijk dat een website de boodschap van een onderneming uitstraalt, aangezien een website gezien kan worden als een online visitekaartje.

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, stemmen wij websites altijd af op de wensen van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij gaan hier vervolgens mee aan de slag. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

Ontwikkelpad

+ Het was tijd voor iets nieuws...

Lunchcafé de Flintenhoeve

+ Een website voor het nieuwe Lunchcafé de Flintenhoeve in Wezup. Waar een hartverwarmende service niet meer dan gewoon is!

Restaurant de Sluiswachter

+ Wauw. Dit restaurant heeft een mooi verhaal om te vertellen. Nee, we gaan niks verklappen. Ze vertellen het zelf op hun nieuwe website. Een website à la BS Connect, uiteraard inclusief fotografie.

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n