Wij zijn geopendContact

Webdesign Meppel: verbeter jouw online succes

Webdesign Meppel

Als gepassioneerde ondernemer in Meppel of omgeving wil je natuurlijk niets liever dan dat jouw website goed gevonden wordt, zodat zoveel mogelijk mensen met jouw product of dienst in aanraking komen. Wat hiervoor nodig is? Een goede website. Eén met een professioneel webdesign wat goed aansluit bij jouw onderneming. Dat is waar wij bij BS Connect veel verstand van hebben. Het maken van professionele webdesigns en het zorgen dat deze websites goed vindbaar worden en goed aansluiten bij jouw onderneming, is iets waar wij inmiddels al meer dan 12 jaar ervaring mee hebben. Verspreid over geheel Noord-Nederland hebben wij in die tijd een grote klantenkring opgebouwd. Ben je dus opzoek naar een professioneel webdesign Meppel? BS Connect, aangenaam. Wij doen dit graag voor jou!

Waar staan wij voor?

Bij BS Connect hebben wij het ontzorgen van jou als ondernemer hoog in het vaandel staan. Wij zijn een professioneel webdesignbureau en hebben alle kennis in huis om je te ondersteunen bij het opzetten van een website met een website die precies laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En dat is belangrijk, aangezien je een website kunt zien als hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Een groeiend aantal mensen maakt online al een selectie. Wanneer je online niet goed vindbaar bent of wanneer jouw website uw bedrijf niet goed weerspiegelt, laat je veel kansen liggen. En daar zijn wij ons bij BS Connect goed van bewust. 

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, maken wij webdesigns volledig naar wens van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij voeren dit voor je uit. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

webdesign meppel

Hoe maken wij jouw webdesign?

Jouw webdesign wordt volledig ontworpen naar jouw wensen. Zo sluit jouw webdesign Meppel volledig aan bij jouw onderneming en onderscheid je je van je concurrenten. Bij BS Connect vinden we dat erg belangrijk. En daarom denken we ook graag met je mee over een onderscheidend webdesign. Bij ons vindt je altijd unieke designs.

Jouw website eenvoudig zelf beheren

Naast een webdesign op maat wil je als ondernemer de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress of Joomla, veelgebruikte beheersystemen, doen wij dit dus net even anders. Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. 

Webdesign Meppel

"Wij maken professionele webdesigns op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het graag simpel voor jou"


Jouw website beter vindbaar in Meppel en omgeving

Een mooi webdesign is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om met jouw onderneming uit Meppel of omgeving goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. 

Lukt het je zelf niet om jouw website goed vindbaar te krijgen? Onze SEO Specialist begeleidt je hier graag bij. We kunnen een analyse van jouw website maken om vervolgens jouw website volledig te optimaliseren, met als einddoel natuurlijk het bereiken van de eerste pagina op zoekwoorden waar jij graag op gevonden wil worden. Ook voor het adverteren op Google ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie voor jouw onderneming in Meppel.

Waarom je voor BS Connect zou moeten kiezen

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Ruime ervaring met Webdesign Meppel
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referenties
  • Persoonlijk contact

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Meppel

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *