• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Westerbork | Verhoog jouw online succes

Wil jij

Webdesign Westerbork | Verhoog jouw online succes?

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Westerbork of omgeving en ben je op zoek naar een professioneel webdesign in Westerbork om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesignbureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten in Beilen en omgeving. Maar ook in Westerbork hebben wij een groeiend aantal klanten. Webdesign Westerbork? Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Webdesign Westerbork

Waar staan wij voor?

Bij BS Connect zijn wij erop gericht om jou als ondernemer te ontzorgen. Wij zijn een professioneel webdesign bureau en hebben alle kennis in huis om je te ondersteunen bij het opzetten van een website die precies laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En dat is belangrijk, aangezien je een website kunt zien als hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Een groeiend aantal mensen maakt online al een selectie. Wanneer je online niet goed vindbaar bent of wanneer jouw website uw bedrijf niet goed weerspiegelt, laat je veel kansen liggen. En daar zijn wij ons bij BS Connect goed van bewust. 

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, richten wij de websites zoveel mogelijk in naar wens van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij voeren dit voor je uit. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Maak kennis met de BS Manager

Bij BS Connect werken wij niet met systemen als Wordpress en Joomla: deze systemen bieden onze klanten niet alles wat wij ze zouden willen bieden. Daarom hebben wij een eigen systeem ontwikkeld: De BS Manager, een beheersysteem speciaal voor jou. Lees er hieronder meer over.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

Webdesign Westerbork

Jouw website beter vindbaar in Westerbork en omgeving

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. 

Projecten waar wij trots op zijn

Disnet 2.0

+ Voor deze website mochten we los!

The Glam Touch

+ We mochten Mirved helpen aan een website voor haar bedrijf The Glam Touch!

Vrieling Westerbork

+ Vrieling Westerbork, samen met Rik Bakker mochten wij ons op deze website storten.

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n