• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Website laten maken? Wij verhogen jouw online succes!

Wil jij

Website laten maken? Wij verhogen jouw online succes!?

Kom je op deze website terecht, dan is dat waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een bedrijf voor het laten maken van een nieuwe website. Is dat het geval? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Bij BS Connect maken wij professionele websites. Maar dat is niet het enige wat wij je te bieden hebben. Want naast een professionele website, bieden wij je ook een super eenvoudig beheersysteem wat je alleen bij BS Connect vindt: de BS Manager. In dit systeem kun je door middel van drag & drop jouw eigen website bijhouden. In ons systeem heb je geen last meer van updates en bieden we je verschillende tools om jouw website goed vindbaar te maken. De BS Manager helpt je bij het verhogen van jouw online succes. Website laten maken? BS Connect is je graag van dienst!

Jouw website volledig op maat!

Uniek en doeltreffend zijn twee woorden die de websites van BS Connect typeren. Wij zien een website als een online visitekaartje waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Daarom vind je bij ons geen standaard templates, maar maatwerk waarmee jij opvalt tussen alle andere bedrijven. Daarnaast zijn onze websites ook zeer doeltreffend vormgegeven, wat inhoudt dat we goed letten op wat er bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep past. Hierbij zetten wij graag onze ervaring en kennis in om je te helpen een ontwerp te realiseren wat het online succes van jouw onderneming vergroot.

Wanneer je kiest voor een website van BS Connect, gaan we samen met je om tafel om te bepalen hoe jouw website eruit moet komen te zien. Wat voor stijl past er bij jouw bedrijf? En wat spreekt jouw doelgroep aan? Onze designers nemen alle input mee bij de creatie van een unieke website voor jouw onderneming. Daarbij stoppen wij pas als je helemaal tevreden bent met het ontwerp.

De BS Manager, speciaal en helemaal voor jou

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Beugels Metaal & Techniek

+ Een stoere en overzichtelijke website, met fotografie én video.

Ontwikkelpad

+ Het was tijd voor iets nieuws...

Lunchcafé de Flintenhoeve

+ Een website voor het nieuwe Lunchcafé de Flintenhoeve in Wezup. Waar een hartverwarmende service niet meer dan gewoon is!

Website laten maken door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n