• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Website laten maken Assen? | Al vanaf €750

Wil jij

Website laten maken Assen? | Al vanaf €750?

De reden dat je op deze website terecht komt, is waarschijnlijk dat je opzoek bent naar een adres waar je een website kunt laten maken voor jouw bedrijf in Assen. Is dat het geval? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Wij maken professionele websites op maat. En een groot voordeel ten opzichte van onze concurrenten is dat wij werken met een door ons zelf ontwikkeld website beheersysteem, de BS Manager. Hiermee wordt het super eenvoudig om jouw eigen website te beheren en een online succes te maken. Een beetje van jezelf en een BS Connect: samen zorgen we ervoor dat jouw website een online succes wordt. Website laten maken Assen? BS Connect helpt je graag!

Jouw website maken wij volledig op maat

Bij BS Connect zien wij jouw website als een online visitekaartje. Met een website is het mogelijk om een groot aantal mensen te bereiken, maar alleen bezoekers maken een website nog niet succesvol. Met een goede website onderscheidt jij je van de concurrentie en help je klanten om voor jou te kiezen. En omdat wij erin geloven dat een uniek design bijdraagt aan het binnenhalen van klanten, vind je bij ons alleen unieke webdesigns.

Wanneer je ervoor kiest om jouw website te laten maken door BS Connect, gaan we samen kijken wat voor stijl er bij jouw bedrijf past. Ook kijken we wat voor design er bij jouw doelgroep past. Vervolgens gaan onze designers voor je aan de slag om een uniek en doeltreffend design te realiseren voor jouw nieuwe website. Zo zorgen we ervoor dat jouw website opvalt tussen de concurrentie. 

De BS Manager, speciaal en helemaal voor jou

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken assen

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Disnet 2.0

+ Voor deze website mochten we los!

The Glam Touch

+ We mochten Mirved helpen aan een website voor haar bedrijf The Glam Touch!

Vrieling Westerbork

+ Vrieling Westerbork, samen met Rik Bakker mochten wij ons op deze website storten.

Website laten maken Assen door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n