Wij zijn geopendContact

Website laten maken Drenthe? Wij verhogen jouw online succes!

Wil je een website laten maken in Drenthe? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Wij maken websites op maat en helpen jou bij het verhogen van jouw online succes. Onze websites worden volledig voor jou op maat gemaakt. Wat ons anders maakt dan andere webdesign bureau's? Dat zit hem in ons beheersysteem: de BS Manager. Dit beheersysteem is volledig door ons ontwikkeld en is daardoor alleen voor onze klanten beschikbaar. Het systeem geeft je advies en maakt het aanpassen van jouw website een fluitje van een cent. Website laten maken Drenthe? Wij helpen je bij het verhogen van jouw online succes. 

De BS Manager, speciaal en helemaal voor jou

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken
website laten maken Drenthe

Jouw online visitekaartje

Jouw website is in de meeste gevallen het eerste waar potentiële klanten mee in aanraking komen. En dan wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken. Daarom maken wij jouw website volledig op maat en zorgen wij ervoor dat de website perfect aansluit op jouw bedrijf en jouw doelgroep. Een effectieve, aantrekkelijke en conversie gerichte website: dat is ons einddoel. Wij laten je graag eens zien wat wij kunnen!

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Website laten maken door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

AbuseIPDB Contributor Badge