• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Website laten maken Groningen? Wij verhogen jouw online succes!

Wil jij

Website laten maken Groningen? Wij verhogen jouw online succes!?

Website laten maken Groningen? BS Connect maakt het graag voor je in orde! Ons bedrijf is gevestigd op korte afstand van Groningen en met een team van specialisten staan wij voor je klaar om van jouw website een online succes te maken. Een op maat gemaakt design, goede techniek en een goede 'fit' tussen jouw website en jouw doelgroep: dat is wat wij voor je in orde maken. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten tot actie over gaan. Wat ons anders maakt dan andere website bureau's? Dat zit hem in ons beheersysteem: de BS Manager. Met dit systeem, speciaal voor onze klanten ontwikkeld, is het super eenvoudig om jouw website zelf te onderhouden. Updates en andere technische rompslomp regelen wij voor je. Website laten maken Groningen? Of kennis maken met ons systeem? Wij helpen je bij het vergroten van jouw online succes!

De BS Manager, speciaal en helemaal voor jou

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken Groningen
website laten maken Groningen

Jouw website: jouw online visitekaartje

Bijna iedereen doet het: van tevoren op internet oriënteren. Om te zorgen dat potentiële klanten voor jou kiezen, is het dus belangrijk om hier goed gevonden te worden en om uit te stralen dat jouw bedrijf is wat ze zoeken. Je kunt jouw website dus zien als een online visitekaartje wat een goede eerste indruk achter moet laten. En om te zorgen dat jouw online visitekaartje perfectaansluit op jouw bedrijf en jouw doelgroep, maken we jouw website helemaal op maat voor je. Een effectieve, aantrekkelijke en conversie gerichte website: dat is ons einddoel. Wij laten je graag eens zien wat wij kunnen!

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Disnet 2.0

+ Voor deze website mochten we los!

The Glam Touch

+ We mochten Mirved helpen aan een website voor haar bedrijf The Glam Touch!

Vrieling Westerbork

+ Vrieling Westerbork, samen met Rik Bakker mochten wij ons op deze website storten.

Website laten maken door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een geheel vrijblijvend voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n