• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Website laten maken in Emmen door BS Connect

Wil jij

Website laten maken in Emmen door BS Connect?

De reden dat je bij ons op de website terecht komt, is waarschijnlijk dat je een website wilt laten maken in Emmen of de omgeving van Emmen. Is dat het geval? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor professionele websites met een uniek en doeltreffend design. Maar daarnaast bieden wij je ook een super eenvoudig beheersysteem, wat volledig door ons is ontwikkeld: de BS Manager. Met dit beheersysteem is het super eenvoudig om je eigen website te onderhouden en daarnaast hebben wij er verschillende tools in verwerkt waarmee we je helpen een online succes te maken van jouw website. Website laten maken in Emmen? Neem dan contact op of lees hieronder verder.

Jouw website volledig op maat

Bij BS Connect vindt je geen dertien in een dozijn websites. Wij geloven er namelijk in dat een doeltreffend en onderscheidend webdesign kan bijdragen bij het omzetten van bezoekers in klanten. Wij zien jouw website als een online visitekaartje en zorgen ervoor dat jouw website opvalt tussen al die andere websites die jouw potentiële klanten te zien krijgen.

Wanneer je kiest voor een website van BS Connect, gaan we samen bekijken wat voor webdesign er het beste bij jouw bedrijf en jouw doelgroep past. Onze designers gaan hier vervolgens mee aan de slag. Het eindresultaat? Een website waar wij allebei honderd procent tevreden mee zijn.

De BS Manager, speciaal voor jou

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken in Emmen

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Website laten maken in Emmen door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n