• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Website laten maken Nuenen door BS Connect

Wil jij

Website laten maken Nuenen door BS Connect?

De reden dat je op deze pagina terecht komt, is waarschijnlijk dat je graag een nieuwe website wil laten maken voor jouw bedrijf in Nuenen of de omgeving van Nuenen. Wanneer dat het geval is, ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het maken van professionele websites voor klanten verspreid over heel Nederland. Wij combineren een uniek, doeltreffend en mooi webdesign met optimale vindbaarheid. Een bewezen succesformule voor het verhogen van het online succes voor jouw bedrijf. Website laten maken Nuenen? BS Connect, aangenaam. Wij helpen je graag verder!

Jouw website volledig op maat

Wanneer je opzoek bent naar een dertien in een dozijn website, ben je bij ons helaas niet aan het juiste adres. Iedere website die wij maken, wordt volledig op maat vormgegeven. Hierbij kunnen wij al jouw wensen inpassen om zo een website te realiseren die volledig aan jouw wensen voldoet. Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met de doelgroep van de website. Door een goede afstemming, zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website een online visitekaartje wordt. Een online visitekaartje wat opvalt tussen jouw concurrenten en die ervoor zorgt dat potentiële klanten eerder geneigd zullen zijn om zaken met jouw bedrijf te doen.

De BS Manager, speciaal voor jou

In tegenstelling tot veel andere webdesign bedrijven, vindt je bij ons geen Wordpress websites. De websites die wij maken, zijn te beheren via het door ons ontwikkelde beheersysteem 'BS Manager'. Dit systeem is een stuk gebruiksvriendelijker en veiliger en is daarnaast gericht op het optimaliseren van jouw online vindbaarheid. De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via 
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website laten maken Nuenen

Onze afgeronde projecten

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten voorzien van een website op maat. Hieronder vind je een greep uit onze succesvol afgeronde projecten.

Beugels Metaal & Techniek

+ Een stoere en overzichtelijke website, met fotografie én video.

Ontwikkelpad

+ Het was tijd voor iets nieuws...

Lunchcafé de Flintenhoeve

+ Een website voor het nieuwe Lunchcafé de Flintenhoeve in Wezup. Waar een hartverwarmende service niet meer dan gewoon is!

Website laten maken Nuenen door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n