Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Website laten maken Heerenveen? BS Connect

Website laten maken Heerenveen? Ben je op zoek naar een website die mooi is en ook nog eens vliegensvlug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van websites voor zeer uiteenlopende bedrijven. Zo maken we websites voor makelaars, zwemscholen, hotels, schoonheidssalons, maar ook voor autobedrijven en installateurs. Bij ons kun je dus prima terecht met ieder bedrijf! Kijk gerust eens tussen onze projecten, zo zie je dat iedere website uniek is en gewoon mooi! 

Website laten maken Heerenveen? Laat dat maar over aan BS Connect. It giet oan! 

De BS Manager, ons gebruiksvriendelijke systeem! 

Wij maken een website voor jou, maar jij kunt deze vervolgens zelf bewerken! Bij ons systeem is haast geen uitleg nodig, zo simpel werkt het! Wij maken gebruik van een 'Drag & Drop' systeem, waarbij je zelf tekstblokken en afbeeldingen op de gewenste plek kunt slepen in een pagina. Deze blokken noemen wij Snippets! 

Drag & Drop

Je kunt kiezen voor tekst, afbeeldingen, maar ook bijvoorbeeld van video's of contactformulieren! 

Onderhoudsvrij en veilig

Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd netjes geüpdatet is. Zo heb jij hier geen omkijken naar en weet je zeker dat alles altijd werkt naar behoren. Daarnaast zijn wij constant bezig met het verbeteren van ons systeem. Zo komen er steeds vaker handige nieuwe tools tevoorschijn! 

Versiebeheer

Heb jij iets aangepast op je nieuwe pagina, maar vond je het eerst eigenlijk mooier? Niet getreurd, het systeem heeft jouw oude versie nog netjes bewaard. Hier kun jij gewoon weer in verder werken! Da's handig. 

website laten maken Groningen
website laten maken Groningen

En waar wordt mijn website gevonden? 

Goede vraag. Je kunt er natuurlijk niet vanuit gaan dat wanneer jouw website klaar is, deze direct op de eerste positie van Google staat. Het is dan ook belangrijk dat je investeert in zoekmachineoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw website goede posities behaald in zoekmachines en dat je potentiële klanten jou (en andersom!) niet mislopen! 

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Ons portfolio!

Bij BS Connect hebben wij al meer dan 300 klanten mogen voorzien van een website op maat. Nieuwsgierig naar hoe die eruit zien? Neem gerust een kijkje tussen onze projecten. 

Website laten maken door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een geheel vrijblijvend voorstel op maat.