• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

website laten maken Leeuwarden? BS Connect

Wil jij

website laten maken Leeuwarden? BS Connect?

Website laten maken Leeuwarden? Of je nu makelaar bent, schoonheidsspecialist, automonteur of bakker. Jij kunt bij ons terecht. Wij hebben al meer dan 300 klanten in zeer uiteenlopende branches mogen helpen aan een website op maat. Geheel afgestemd op de huisstijl en smaak van de klant. Wij maken een website, maar jij houdt ons bij de hand. Wij maken namelijk wat jij wil en strooien er een klein beetje magie overheen. Zo krijg jij een website waar je trots op kunt zijn. 

De BS Manager, eenvoudig en efficiënt! 

Wat is er nu leuker dan je eigen website te kunnen bewerken? Vooral wanneer jij foto's van je projecten hebt gemaakt die je graag op je website wilt zetten. Met de BS Manager doe jij dat met twee vingers in je neus! Niet letterlijk natuurlijk, want dan duurt het weer te lang. Dat willen we niet! Wij willen namelijk dat jij vliegensvlug de content op jouw website kunt aanpassen. Met de BS Manager kan dat. 

Drag & Drop

Met het 'Drag en Drop' systeem kun jij makkelijk tekst, foto's, afbeeldingen of bijvoorbeeld video's op je webpagina zetten. Klikken, slepen en loslaten. Dat is alles.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw website wordt door ons regelmatige geüpdatet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij de BS Manager constant optimaliseren zodat deze efficiënt werkt.  

Versiebeheer

Heb jij je tekst gewijzigd maar was dat eigenlijk niet de bedoeling? Geen probleem. De BS Manager heeft jouw oude versie stiekem voor je bewaard. Hier kun je dus gewoon in verder werken. 

website laten maken Groningen
website laten maken Groningen

Zoekmachine optimalisatie 

Het is heel belangrijk dat je naast je website ook doet aan zoekmachine optimalisatie. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe website goed gevonden wordt. Het zou natuurlijk zonde zijn als niemand je nieuwe website komt bewonderen. Het zou al helemaal zonde zijn als je nieuwe website geen klanten oplevert! Wij kunnen de zoekmachine optimalisatie ook voor je doen. Wij doen een maandelijkse optimalisatie waarbij we richten op de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. 

Vraag een vrijblijvende demo aan!
Ontvang een vrijblijvende offerte!

Onze projecten! 

Zoals we al eerder vertelden, hebben we een uitgebreid portfolio met veel verschillende soorten klanten. Neem gerust eens een kijkje! 

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Website laten maken door BS Connect?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons een geheel vrijblijvend voorstel op maat.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n