• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Een gave website met een branche-specifieke oplossing

Bekijk

Een gave website met een branche-specifieke oplossing

En nog een gave website
Een gave website met een branche-specifieke oplossing

En nog een gave website door BS Connect

Wekelijks krijgen wij meerdere aanvragen van bedrijven die een website willen laten maken. Hierbij komt het regelmatig voor dat zo'n website vraagt om een branche-specifieke oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hotels, restaurants, uitvaartbegeleiders en zwemverenigingen. Een bedrijf waarvan wij afgelopen week een opdracht hebben mogen ontvangen en waarbij de website vraagt om zo'n branche-specifieke oplossing, is Zwemvereniging Tempo in Valkenswaard.

Voor Zwemvereniging Tempo zijn wij op dit moment bezig met het maken van een website die volledig is aangepast naar hun huisstijl. Een website waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de concurrenten, die alle potentie heeft om goed gevonden te gaan worden in Google en die daarnaast nog net dat beetje meer biedt wat bij veel andere webdesign bureau's vaak niet mogelijk is. Voor zwemvereniging Tempo mogen wij namelijk, in samenwerking met Plan Plan Internet B.V., de Internet Zwemscore Module integreren. Dit is branche-specifieke oplossing die wij aanbieden voor zwemscholen en zwemverenigingen.

De Internet Zwemscore Module biedt Zwemvereniging Tempo een online omgeving waarin zij lessen kunnen inplannen, de vorderingen van de kinderen kunnen registreren, uitnodigingen voor proef- of afzwemmen kunnen versturen en afmeldingen kunnen inzien. Voor de ouders is het mogelijk om via de website van Zwemvereniging Tempo de vorderingen van hun kind(eren) in te zien, de ingeplande zwemlessen te bekijken en eventueel hun kind af te melden voor lessen. De online omgeving van de Internet Zwemscore Module is enkel te benaderen met een gebruikersnaam en een wachtwoord wat de ouders ontvangen wanneer zij hun kind inschrijven voor de zwemlessen.

Een goed gevoel bij ons van BS Connect omdat we weer een klant blij mogen gaan maken met een branche specifieke oplossing en ook nog een tevreden klant omdat deze oplossing precies biedt wat zij tot nu toe nergens konden vinden. Dat is waar we het voor doen. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Samen bespreken we dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Branches waar wij specifieke oplossingen voor hebben

De uitvaart branche

Speciaal voor de uitvaart branche hebben wij de online condoleance module ontwikkeld.

De zwembad branche

Speciaal voor de zwembadbranche kunnen wij de zwemscore module integreren in uw website.

De horeca branche

Speciaal voor deze branche hebben wij de reserveringsmodule en menukaart module ontwikkeld

Benieuwd wat voor oplossing wij kunnen bieden voor jouw bedrijf?

Laten we geheel vrijblijvend de mogelijkheden eens samen bespreken

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n