Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Professioneel webdesign in Assen

Webdesign in Beilen (drenthe)

Professioneel webdesign in Assen

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Assen of omgeving en wil je een professionele website laten maken door een webdesigner in Drenthe om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesign bureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten in Beilen en omgeving. Maar ook voor jouw onderneming in Assen kunnen wij een website bouwen. Eén die ook nog eens volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven.

Waar staan wij voor?

Omdat wij graag willen dat jouw onderneming in Assen ook in de online wereld goed vindbaar is en jouw website daarnaast goed aansluit op wat je met jouw onderneming wil uitstralen, bieden wij bij BS Connect een groot arsenaal aan mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn erop gericht jou als onderneming te ondersteunen bij het opzetten van een professionele website.

De websites die wij bouwen, stemmen wij volledig af op de wensen van de klant. Dat vinden wij belangrijk, omdat je een website kunt zien als het online visitekaartje van jouw onderneming. Steeds meer mensen maken tegenwoordig online al een selectie van bedrijven die wellicht iets voor ze kunnen betekenen. Wanneer jouw bedrijf online niet goed vindbaar is of wanneer jouw website de boodschap die jij met je bedrijf wil uitdragen niet goed weerspiegelt, loop je kansen mis. En daar zijn wij ons bij BS Connect van bewust.

Bij BS Connect proberen wij het je zo simpel mogelijk te maken. Bij ons zul je geen moeilijke woorden en ingewikkelde technische rompslomp horen. Wij maken het begrijpelijk voor jou. Het technische gedeelte zorgen wij voor, dat is namelijk waar we goed in zijn. Daardoor hoef je ons alleen maar te vertellen wat je verwacht van jouw website. Dan doen wij de rest.

Hoe maken wij onze websites?

Als ondernemer wil je de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem, doen wij dit dus net even anders. Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. 

Jouw website hoger in Google

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. 

Waarom BS Connect

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Vlakbij gevestigd in Beilen
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referencies
  • Persoonlijk contact

Overtuigd?

Nog niet helemaal overtuigd van onze kwaliteiten? Denk dan eens na over hoe je op onze website terecht kwam. Laat ons dit ook voor jouw onderneming doen!

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!