• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Assen: verbeter jouw online succes

Webdesign Assen: verbeter jouw online succes

Website

die anders is dan anders..

Doelgerichtheid

Het is van groot belang om een duidelijk doel voor ogen te hebben wanneer jij je website laat maken. Wat wil je bereiken met jouw website? Dit doel vormt de basis voor alle beslissingen die we nemen tijdens de ontwikkeling van je website. Dat is dus het eerste wat we in kaart brengen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet gemakkelijk te navigeren zijn. Bezoekers moeten snel en intuïtief de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Dit omvat een overzichtelijke menustructuur, goed leesbare tekst en duidelijke call-to-action knoppen. Door middel van software kunnen wij zien hoe de bezoeker door jouw website loopt.

Wat we belangrijk vinden bij het maken van jouw webdesign

Wij zijn gewapend met een heleboel mogelijkheden. Wij weten namelijk als geen ander dat het belangrijk is dat jouw website een goede plek inneemt op de digitale parkeerplaats. Mensen willen niet ver lopen, ook niet online. Wat we voor jou kunnen betekenen heeft dan ook eigenlijk met twee dingen te maken. Jouw website zelf en hoe die eruit ziet, maar ook hoe jouw website gevonden kan worden. Wij maken websites waarop je concurrent jaloers zal zijn, net als dat mooie plekje in de zoekmachines waar jouw nieuwe website straks staat te pronken!

De websites die wij bouwen, stemmen wij volledig af op jouw wensen. Dat vinden wij belangrijk, omdat je een website kunt zien als het online visitekaartje van jouw onderneming. Steeds meer mensen maken tegenwoordig online al een selectie van bedrijven die wellicht iets voor ze kunnen betekenen. Wanneer jouw bedrijf online niet goed vindbaar is of wanneer jouw website de boodschap die jij met je bedrijf wil uitdragen niet goed aansluit op wat jouw bedrijf doet, loop je kansen mis. En daar zijn wij ons bij BS Connect van bewust.

Bij BS Connect proberen wij het je zo simpel mogelijk te maken. Bij ons zal je geen moeilijke woorden en ingewikkelde technische rompslomp horen. Wij maken het begrijpelijk voor jou. Het technische gedeelte zorgen wij voor, dat is namelijk waar we goed in zijn. Daardoor hoef je ons alleen maar te vertellen wat je verwacht van jouw website. Dan doen wij de rest.

Jouw website goed vindbaar in Assen en omgeving

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. Ook voor het laten optimaliseren van jouw website kun je bij ons terecht. Hier hebben wij een zoekmachine optimalisatie specialist voor in dienst. Deze begeleidt je graag bij het online beter vindbaar maken van jouw onderneming.

Waarom zou je jouw webdesign door BS Connect moeten laten maken?

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Ruime ervaring met Webdesign Assen
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 300 opdrachtgevers
  • Vlakbij gevestigd in Beilen
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referenties
  • Persoonlijk contact

Disnet 2.0

+ Voor deze website mochten we los!

Manou Pauw

+ Manou ontwerpt en dat is te zien. De website? Dat is wel aan ons besteed. Maar...het moest wel anders dan anders...

Restaurant Diggels

+ Diggels heeft een complete make-over gehad. De website kon niet achterblijven natuurlijk.

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Waarom

BS Connect

Alles kan gemaakt worden

Alles? Jazeker!

Dat klinkt verwaand, maar… zo bedoelen we het niet! Omdat wij gebruikmaken van een eigen systeem: de BS Manager, zijn wij flexibel. Een stuk flexibeler dan wanneer je Wordpress gebruikt waarbij je gebonden bent aan templates en plug-ins.

Die BS Manager? Vertellen we je zo meer over!

Automatische updates, geen plug-ins

Het moet makkelijk zijn

Wij blijven ons systeem altijd updaten. Ons systeem moet makkelijk zijn. Zó makkelijk dat je de handleiding eigenlijk wel weg kan gooien. Heb jij een verzoek? Wij maken het! Zo kan jij het systeem helemaal gebruiken zoals jij dat wilt. Ook is ons systeem gericht op optimale snelheid en veiligheid. Makkelijk hè, kan jij je gewoon met andere dingen bezig houden.

Updates? Vallen we jou niet mee lastig. Die voeren wij gewoon voor je uit, zonder dat je het doorhebt. Tenzij je weer wat nieuwe functionaliteiten tegenkomt in de BS Manager, want ook daarvoor wordt het systeem regelmatig geupdate. Das fijn toch?

Van standaard tot maatwerk

Wij zijn er voor jou

Of je nu een schoonheidssalon in Assen hebt of juist een snoepfabriek in Spanje. Wij zijn er voor jou. Ons systeem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je onderdelen kunt toevoegen aan je website die helemaal zijn afgestemd op jouw behoeften.

Als zwemschool wil je geen menukaart op je site, maar een online omgeving om je kind aan te melden is dan wel weer handig! Bij ons kan het allemaal. 

De BS Manager

We zijn er trots op

We hadden de naam al even laten vallen. Ons systeem, waar we erg trots op zijn. De B staat voor Bart en de S staat voor Sander. Samen hebben zij dit systeem ontwikkeld, waar inmiddels al vele klanten dagelijks gebruik van maken. Gebruiksvriendelijkheid, dat vinden wij belangrijk.

Alles moet voor zich spreken. Doet dat het niet? Dan klik je het helpcentrum open en zie je direct een video met uitleg over hoe de vork in de steel zit.

Je eigen website aanpassen

Je kan het!

Je kan in het systeem zélf je website aanpassen. Je kan pagina’s aanmaken, onbeperkt en naar hartenlust. Maar, hoe? Jij kan toch geen website bouwen? Nou, nu wel!

Wanneer je een lege pagina hebt aangemaakt, kan je die zelf vullen met blokjes. Snippets, noemen we die. Je kan kiezen uit tientallen verschillende snippets. Tekst, tekst met een foto, een video, een contactformulier en ga zo nog maar even door. Als je een mooie snippet hebt gevonden in het overzicht, dan klik je erop en sleep je hem zo je pagina in. Je hoeft er dan alleen nog een stukje tekst of foto’s in te plaatsen. Zodra je hem opgeslagen hebt, zal de hele pagina automatisch in de stijl van jouw website gegoten worden.

Zo makkelijk als het klinkt, zo makkelijk is het ook echt! Eerst zien dan geloven? Boek nu direct een demo met Charissa.

Responsive websites

PC, mobiel? Maakt niet uit!

Responsive. En het antwoord is ja. Dat zijn onze websites ook. Wat dat inhoudt? Ze zien er zowel op jouw computer als op je telefoon gelikt uit. Ook op de tablet, laptop of op jouw veel te grote beeldscherm zal je website perfect functioneren.

Wel zo belangrijk natuurlijk, aangezien we tegenwoordig niet meer gebonden zijn aan een stopcontact.

Koppeling met sociale media

#lekkermakkelijk

Je kan vanuit de BS Manager direct een bericht plaatsen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Zelfs tegelijk. Leuk nieuwsbericht op je website gezet? Deel hem dan direct op je socials! Vanuit het nieuwsbericht in de BS Manager schrijf je een kort berichtje, kies je een foto en plaats je hem gemakkelijk op jouw tijdlijn.

Zit jouw doelgroep in de avond massaal op Facebook? Dan kan je het bericht ook inplannen op dat tijdstip. Hoe gemakkelijk is dat?

Goede online vindbaarheid

Wij fixen het

Dat is wel het laatste wat je wilt op het wereldwijde web. Niet gevonden worden. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website gevonden wordt. Waar en hoe jij dat maar wilt.

Van zoekmachineoptimalisatie tot een advertentie in het blaadje van de lokale hengelsportvereniging. Wij fixen het voor je!

Fotografie en video

Met een knipoog

Je las het al, fotografie en videografie. Doen wij ook. Het voordeel daarvan is dat wij dit helemaal afstemmen op de uitstraling van jouw website. Zo is jouw website helemaal in jouw unieke stijl en met jouw sausje er overheen.

We kunnen alles voor je maken. Een mooie bedrijfsvideo met dronebeelden, om de website mee te openen. Of video’s om mee te adverteren op Facebook, met een knipoog.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n