Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Webdesign Assen: verbeter jouw online succes

Webdesign Assen

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Assen of omgeving en ben je opzoek naar een professioneel webdesign in Assen? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesign bureau gevestigd nabij Assen. Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten in geheel Noord-Nederland. Ben je dus opzoek naar een professioneel webdesign Assen? BS Connect, aangenaam. Wij zijn je graag van dienst.

Wat we belangrijk vinden bij het maken van jouw webdesign

Omdat wij graag willen dat jouw onderneming in Assen ook in de online wereld goed vindbaar is en jouw website daarnaast goed aansluit op wat je met jouw onderneming wil uitstralen, bieden wij bij BS Connect een groot arsenaal aan mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn erop gericht jou als onderneming te ondersteunen bij het opzetten van een professionele website met een webdesign Assen voor jouw onderneming. En dat volledig op maat.

De websites die wij bouwen, stemmen wij volledig af op de wensen van de klant. Dat vinden wij belangrijk, omdat je een website kunt zien als het online visitekaartje van jouw onderneming. Steeds meer mensen maken tegenwoordig online al een selectie van bedrijven die wellicht iets voor ze kunnen betekenen. Wanneer jouw bedrijf online niet goed vindbaar is of wanneer jouw website de boodschap die jij met je bedrijf wil uitdragen niet goed aansluit op wat jouw bedrijf doet, loop je kansen mis. En daar zijn wij ons bij BS Connect van bewust.

Bij BS Connect proberen wij het je zo simpel mogelijk te maken. Bij ons zul je geen moeilijke woorden en ingewikkelde technische rompslomp horen. Wij maken het begrijpelijk voor jou. Het technische gedeelte zorgen wij voor, dat is namelijk waar we goed in zijn. Daardoor hoef je ons alleen maar te vertellen wat je verwacht van jouw website. Dan doen wij de rest.

Webdesign Assen

Hoe maken wij jouw webdesign?

Jouw webdesign maken wij volledig naar jouw wensen. En dat vinden we logisch. Een uniek website voor een uniek bedrijf toch? Onze webdesigns maken wij zo dat het jij je ermee kan onderscheiden van jouw concurrenten. Wij doen daarbij ons uiterste best om jouw website te laten uitstralen dat jij net dat stapje extra zet voor je klanten. En net een stukje beter natuurlijk. Want een sterk webdesign kan een klant net over de streep trekken om voor jou te kiezen. 

Jouw website eenvoudig zelf beheren

Naast een onderscheidend webdesign wil jij als ondernemer natuurlijk de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem, doen wij dit dus net even anders.

Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. Ook is het uiteraard mogelijk om ons het beheer van jouw website te laten doen, zodat jij als ondernemer meer tijd overhoudt om je bezig te houden met de dingen waar jij goed in bent.

Webdesign Assen

"Wij maken webdesign Assen voor jouw onderneming op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden, zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het voor jou graag zo simpel mogelijk"


Jouw website goed vindbaar in Assen en omgeving

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. Ook voor het laten optimaliseren van jouw website kun je bij ons terecht. Hier hebben wij een zoekmachine optimalisatie specialist voor in dienst. Deze begeleidt je graag bij het online beter vindbaar maken van jouw onderneming in Assen en omgeving.

Waarom zou je jouw webdesign door BS Connect moeten laten maken?

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Ruime ervaring met Webdesign Assen
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Vlakbij gevestigd in Beilen
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referencies
  • Persoonlijk contact

Staat jouw webdesign binnenkort hieronder tussen de projecten waar we trots op zijn?

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Assen


Verifieer met deze som dat u geen robot bent *