• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Zwolle: verbeter jouw online succes

Wil jij

Webdesign Zwolle: verbeter jouw online succes?

Webdesign Zwolle

Ben jij een gepassioneerde ondernemer uit Zwolle of de omgeving? En ben je er klaar voor om jouw onderneming online een boost te geven met een professioneel webdesign Zwolle? BS Connect, aangenaam. Wij bouwen websites met een professioneel en op maat gemaakt webdesign. Want alleen op die manier val je als onderneming op. BS Connect is al ruim 12 jaar actief met het maken van websites met op maat gemaakte webdesigns; genoeg ervaring dus. Maar niet alleen voor professionele webdesigns kun je bij ons terecht. Naast het maken van websites, bieden wij ook de mogelijkheid tot het maken van bedrijfsfoto's, promotiefilms, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer. Aan mogelijkheden dus geen gebrek. Ben je opzoek naar een professioneel webdesign voor jouw onderneming in Zwolle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat vinden wij belangrijk bij het maken van een webdesign?

Ondernemers hebben het al druk genoeg. Het liefst ben je natuurlijk de hele dag bezig met waar jij goed in bent. Dan schiet het onderhouden van een website, of het maken van een professioneel webdesign er vaak bij in. Dat begrijpen wij bij BS Connect heel goed. Dat is namelijk de reden dat wij ruim twaalf jaar geleden zijn begonnen met dit bedrijf. Want het online vindbaar zijn is van groot belang. Je kunt een webdesign zien als een online visitekaartje. Wanneer jouw website niet goed vindbaar is, of wanneer jouw webdesign niet goed aansluit bij jouw onderneming, laat je veel kansen liggen. En dat is natuurlijk zonde. Want je wilt natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen in Zwolle jouw website weten te vinden.

Om jouw webdesign zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw bedrijf, maken wij een webdesign volledig naar jouw wensen. Jij vertelt ons wat je van het webdesign verwacht en wij voeren dit voor je uit. Hierbij hoef je niet na te denken over de technische kant, want daar zijn wij namelijk voor. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent en doen wij hetzelfde. Alles met het doel jou zoveel mogelijk te ontzorgen.


Webdesign Zwolle

"Wij maken professionele webdesigns in Zwolle en omgeving op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het graag simpel voor jou"


Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle op maat

Jouw webdesign stemmen wij volledig af op jouw wensen. Dat vinden we meer dan logisch, want een webdesign moet naar jouw volle tevredenheid zijn natuurlijk. Daarom vindt je bij ons geen standaard templates, maat maatwerk. Bij BS Connect vinden we het belangrijk dat jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Wij denken daarin graag met je mee als je daar zelf nog geen ideeën over hebt. Zo helpen wij je om jouw webdesign uit te laten stralen dat jij net dat extra stapje zet voor je klanten, of dat je net wat beter bent dan je concurrenten.

Jouw nieuwe website zelf beheren

Voor het maken van websites zijn erg veel verschillende website beheer systemen (CMS-systemen) in omloop. Wordpress, Joomla, Wix, het zijn veel gehoorde namen. Waarschijnlijk zul je vast wel eens gehoord hebben van een van deze systemen. Maar bij ons zul je deze systemen niet vinden. Wij hebben namelijk ons eigen systeem ontwikkeld: de BS Manager. Dit systeem is door onze eigen programmeurs ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid. Dat zijn namelijk factoren waar het bij andere website beheer systemen namelijk nogal eens aan ontbreekt. 'Waarom gebruiken andere webdesign bureaus die systemen dan wel?' hoor ik je nu vragen. Nou, het antwoord daarop is simpel. Vaak hebben dit soort bedrijven de kennis niet in huis om het zelf te ontwikkelen. En dat is iets wat wij wel in huis hebben. 

De BS Manager is niet alleen het systeem waar wij jouw website in bouwen. Het is ook het systeem waar jij de website helemaal zelf in kunt onderhouden. Dit werkt met een zogenaamd 'Drag & Drop' systeem: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste positie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet. En kom je er nou toch niet uit, dan helpen we je graag op weg. Wil je liever het onderhoud van jouw website door ons laten doen? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Jouw website beter vindbaar in Zwolle en omgeving

Door de slimme techniek waar onze BS Manager gebruik van maakt, zijn onze websites goed vindbaar in Google. De SEO-gezondheidsmodule is een tool in de manager die aangeeft of jouw pagina voldoet aan de aanwijzingen die vanuit Google worden gegeven en waarmee beoordeeld wordt of de pagina van goede kwaliteit is. Dit is een erg handig hulpmiddel om zelf jouw Google positie te verbeteren.

Naast de SEO-gezondheidsmodule bieden wij ook de mogelijkheid om jouw website te laten optimaliseren door onze SEO Specialist. Met deze zoekmachine optimalisatie gaan we samen met jou opzoek naar verbeterpunten waar wij voor jou mee aan de slag kunnen. Met natuurlijk het doel om op de eerste pagina van Google te komen wanneer er op het zoekwoord gezocht wordt waar jij graag op gevonden wil worden. 

Bij BS Connect hebben we ook een SEA (search engine advertising) Specialist in dienst. Ook voor het online adverteren kun je dus bij ons terecht. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Lees hier meer over zoekmachine optimalisatie

Waarom je jouw nieuwe webdesign moet laten maken door BS Connect

  • Wij leveren webdesign maatwerk
  • Eenvoudig zelf jouw website beheren met de BS Manager
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referenties
  • Persoonlijk contact
  • Veel ervaring in het maken van webdesign Zwolle

Projecten waar we trots op zijn

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie over webdesign Zwolle

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n